Från en gård nära dig

Västsvenska Gårdar står för ett omväxlande landskap med kustnära ängar och klippor, vida slätter, berg och skogar. På gårdarna runt om i Halland, Västergötland, Värmland och Bohuslän brukar bönderna jorden och håller landsbygden levande. Vi erbjuder ett kött som kommer från gårdarna i trakten där du bor vilket gynnar bönderna lokalt.

För att vi även i framtiden ska få njuta av den unika landskapsbilden så behövs betande boskap för att hålla betesmarkerna öppna och grisar som förädlar slätternas grödor. Så när du ser vår symbol vet du att det inte är vilket kött som helst – det är svenskt närproducerat kött från en gård nära dig.

Du hittar oss i din ICA butik, finns vi inte där så fråga efter vårt kött!

När du väljer närproducerade mat, bidrar du till en mer hållbar framtid och lokala lantbrukare kan fortsätta sitt arbete och säkra Sveriges matförsörjning.

Hållbar utveckling

Att vara hållbara och kunna tänka långsiktigt är helt avgörande för oss. Att tillsammans genom hela värdekedjan producera ansvarsfulla livsmedel är en förutsättning för framtiden. Därför arbetar vi nära både med lantbrukare, transportörer och kunder för att ständigt förbättra oss.

Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan. Med stor omsorg för vår miljö arbetar vi kontinuerligt med att reducera vår energi- och vattenförbrukning samt vårt miljöavtryck via effektiva förpackningar, minskade transporter och utsläpp.

Kött från Sverige

Alla våra produkter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är fött, uppfött, slaktat, styckat och förpackat här i Sverige. Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska få leva så naturligt som möjligt. Med den enkla idén och böndernas noggranna arbete skapar vi tillsammans unika produkter.

Våra produkter

Västsvenska Gårdar erbjuder dig lokalt och närproducerat svenskt kött där djuren är födda och uppfödda på gårdarna runt om i Halland, Västergötland, Värmland och Bohuslän.
Se vårt sortiment

Våra bönder

Varje gård är unik, med sin egen historia. Här kan du läsa mer om några av våra lantbrukare från Västergötland och Halland.
Läs med om våra bönder

Jobba hos oss

Vi växer ständigt och letar alltid efter nya engagerade kollegor. Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Kontakta oss gärna.
Kontakta oss

KLS

Västsvenska Gårdar är en del av KLS, ett livsmedelsföretag med fokus på det Svenska lantbruket och vi har varit en del av den svenska livsmedelsproduktionen i mer än 100 år. Vi samarbetar med över 6 000 svenska lantbrukare och vi älskar svenska råvaror. Vår verksamhet bedrivs på 8 olika orter i Sverige och vi har över 1 500 kunniga och dedikerade medarbetare. KLS är en del av Danish Crown Group som är ett av de ledande livsmedelsföretagen i Europa.