Våra bönder
Lina och Rasmus Helin
Lina och Rasmus Helin har på kort tid både startat upp sin verksamhet och utökat med ett nytt stall till djuren, men de är långt ifrån nöjda än. Inspirerade av en ökad efterfrågan på regionalt producerat kött satsar Helins fullt ut och ser fram emot att vara en del av varumärket Västsvenska Gårdar.
Mikael Magnusson
På den västsvenska slätten i närheten av Kungsbacka ligger gården Myrekulla omringad av blomstrande fält. Idag ägs gården av Mikael Magnusson som är den tredje generationen som driver gården.
Det får ta sin tid!
Riktigt god mat ska få ta sin tid. Detsamma gäller bra råvaror, speciellt bra kött. Det tar sin tid att hitta rätt gårdar och att föda upp djuren på rätt sätt, det är själva grunden.
Från Västsverige.
Allt kött i våra produkter kommer från gårdar som ligger i Västsverige. Varje gård är unik, med sin egen historia. Gemensamt för alla är att en god miljö och djuromsorg står centrum.
Godare kött.
Visst smakar köttet bättre när det kommer från en gård i närheten? Med ett bra kött i grunden kan du att vara nyfiken och inte rädd för att prova dig fram!
Om oss på
Västsvenska Gårdar
Våra gårdar finns runt om i Halland, Västergötland, Värmland, Bohuslän och Dalsland. Alla gårdar är unika och har olika förutsättningar, gemensamt är att det är bönderna som brukar gårdarna med grödor och djur som håller landskapet levande.
KLS Ugglarps
Metallgatan 4
242 35 Hörby
0480 – 70 70 00
info@vastsvenskagardar.se